G Data sare în ajutorul studenților

G Data Software desfășoară în această perioadă campania „Licențe pentru studenți“ prin care oferă studenților, elevilor în ani terminali și masteranzilor o ediție specială numită G Data StudentSecurity 2012 Limited Edition. Prin această campanie G Data luptă împotriva pirateriei și a protecției antivirus insuficiente oferită de soluțiile gratuite și încurajează studenții să utilizeze soluții complet funcționale. Astfel, studenții își pot procura într-un număr limitat o soluție ce oferă protecție optimă împotriva tuturor amenințărilor de pe Internet la un preț de doar 26 lei cu TVA inclus. G Data StudentSecurity 2012, ediție limitată, este o soluție similară din punct de vedere funcțional cu G Data InternetSecurity și include toate modulele pe care le oferă o soluție plătită: firewall, AntiSpam, AntiPhishing, ParentalControl, AntiSpyware, protecție Online Banking, AntiHacking și, în plus, MobileSecurity pentru Android.


Așa cum se arată și în sondajul efectuat de G Data, în țările vest-europene numărul utilizatorilor de computere care nu folosesc o soluție plătită este foarte mare, fie că folosesc soluții gratuite, piratate sau navighează pe Internet fără niciun fel de protecție. În contextul creșterii alarmante ale amenințărilor cibernetice semnalate de toți producătorii de soluții de securitate, aceasta reprezintă un risc foarte mare atunci când vorbim despre datele noastre personale. Pentru un utilizator rezidențial este neplăcut să-și piardă amintirile, pozele sau alte documente stocate în computerul de acasă, însă pentru un student datele se schimbă atunci când pregătește un proiect important, o lucrare de diplomă sau de doctorat.

Venind în sprijinul studenților cu posibilități financiare limitate, G Data Software, împreună cu distribuitorul său oficial în România, AV Security Software Distribution, au pregătit o ediție specială care se va încheia în apropierea Crăciunului . Campania se va desfășura prin intermediul și cu ajutorul asociațiilor studenților și absolvenților filierelor francofone și anglofone din Facultatea de Inginerie în Limbi Străine din Universitatea ”Politehnică” București și va avea loc în showroom-ul organizat în mediateca facultății și online, prin partenerii media. Modalitățile de cumpărare sunt variate, de la plata cash în sediul Facultății de Inginerie în Limbi Străine, până la plata cu cardul prin Mobil Pay, prin online banking sau prin transfer bancar.

Într-o perioadă febrilă a reducerilor o promoție specială poate trece neobservată mai ales dacă numele producătorului nu este unul foarte sonor pentru piața românească. Pentru un ochi vigilent este ușor de remarcată diferența de preț comparativ cu alte soluții care au incluse aceleași funcționalități. Pe de altă parte, soluțiile oferite de providerul german cu peste 25 de ani de activitate, sunt premiate constant de organismele de testare din domeniu, fie că facem referire la Virus Bulletin (Marea Britanie), AV Comparatives (Austria), AV-Test (Germania) sau ICSA Labs (USA).

Pentru informații suplimentare despre regulamentul de participare la promoție și modalitățile de cumpărare ale licențelor puteți afla accesând link-ul http://gdata.ipworkshop.ro/

Lasă un răspuns

Trebuie să te loghezi ca să postezi un răspuns!