Amazon lanseaza propria tableta PC in octombri

Gigantul online Amazon.com ar putea lansa, in octombrie, o tableta pc sub brand propriu, ce va rula sistemul de operare Android Honeycomb, anunta Eweek.

Ar putea avea succes o astfel de initiativa a Amazon? Cercetatorii de la Forester Research spun ca da, in contextul in care compania este specializata in e-commerce, iar expertiza ei in acest domeniu este cu adevarat vasta. Dar acest raspuns se refera doar la comercializare si distributie.

Totusi, in cazul in care Amazon va intra in lupta impotriva iPad-ului Apple, vandut in peste 30 de milioane de unitati, este nevoie de mai mult decat atat. Este nevoie de content, dar se pare ca Amazon are pe ce se baza.


Pe langa aplicatiile distribuite prin Appstore-ul Android, Amazon ar putea oferi continut video prin Amazon Instant Video si muzica si carti audio prin serviciul Amazon Cloud Player. Potrivit celor de la Forester Research, tableta pc pe care ar lansa-o Amazon in octombrie, s-ar putea vinde intr-un numar de pana la cinci milioane de unitati in utimul trimestru al acestui an.

Lasă un răspuns

Trebuie să te loghezi ca să postezi un răspuns!