Calificari EMS V FIFA 09 5on5

ESL Romania organizeaza in perioada urmatoare calificari pentru turneul de FIFA 09 5on5 din cadrul EMS Sezonul V.

Inscrieri
Inscrierile sunt deschise pana pe 23 Septembrie, urmand ca pe data de 24 Septembrie sa inceapa prima runda.

Atentie ! Pentru ca o echipa sa fie acceptata in calificari, ea trebuie sa aiba destui jucatori romani, astfel incat la fiecare meci sa foloseasca minim 3 jucatori de nationalitate romana. In total, fiecare echipa trebuie sa aiba minim 5 jucatori.

Sistem de joc si program
Calificarile se vor juca in sistem premiership - o grupa in care fiecare echipa joaca cu fiecare de doua ori. Echipele clasate pe primele doua locuri se vor califica in rundele de calificare EMS Europe.

Nu luati in seama faptul ca in acest moment cupa este generata in sistem single elimination. Se vor face modificarile corespunzatoare la sfarsitul perioadei de inscrieri.

Programul se va anunta la finalul perioadei de inscrieri, si va depinde de numarul de jucatori care vor participa la cupa.

Cupa se va termina pe 12 Octombrie.


ESL Major Series V
Datorita performantelor bune de sezoanele trecute (amintim locul 3 ocupat de neXt.FIFA sezonul trecut), Romania are asigurate 2 sloturi in tururile preliminare EMS V - un slot in QR1 si unul in QR2.

Astfel, echipa clasata pe locul 2 in calificarile locale va juca in QR1, si va trebui sa treaca de doua echipe din Europa pentru a ajunge in faza grupelor. Echipa care se va clasa pe locul 1 in calificari va juca in QR2 si va mai avea de jucat o singura runda pana in faza grupelor.

Premii
Premiile sectiunii de FIFA 09 din EMS V sunt in valoare totala de 1.500 €, impartiti astfel:

Locul 1: 750 €
Locul 2: 450 €
Locul 3: 300 €

Lasă un răspuns

Trebuie să te loghezi ca să postezi un răspuns!