MOON semneaza un contract record

Fostul membru al clanului MeetYourMakers si dublu castigator al ESL-Warcraft 3 League, Jae Ho "Moon" Jang s-a alaturat in mod oficial echipei WeMade FOX, in urma semnarii unui contract fabulos, pe trei ani, in valoare de 390,000 EUR. In acest fel, Moon devine al doilea cel mai bine platit gamer din Coreea de Sud. Pe langa acest contract, Moon a incasat pana in momentul de fata peste 300,000 dolari din gaming.

Singurul care il surclaseaza in ceea ce priveste salariul este jucatorul de StraCraft, Lee Yoon "NaDa" Yeol, de asemenea membru al clanului WeMade FOX. El a semnat in 2007 un contract de peste 420.000 euro. Moon a declarat ca semnarea acestui contract reprezinta o responsabilitate serioasa pentru el. “Sunt multumit ca pot sa joc in conditii mai bune si sunt foarte responsabil in ceea ce priveste munca mea”.

Managerul general al WeMade FOX a tinut sa precizeze faptul ca venirea lui Moon nu are nici o legatura cu o eventuala cariera a sa in StarCraft 2, si ca el este in primul rand campion de Warcraft. Moon a primit in 2008 titlul de cel mai bun gamer din partea Electronic Sports League si a ales cel mai bun jucator de Wacraft III din Coreea de Sud de trei ori (2005, 2006, 2007).

Sursa: MYM

Lasă un răspuns

Trebuie să te loghezi ca să postezi un răspuns!