HON reuseste dubla

A treia editie a Finalelor Globale de la Intel Extreme Masters a debutat sambata cu primele meciuri din playoff.

In primul meci al zilei s-au intalnit SK Gaming din Marea Britanie si SK Gaming Coreea de Sud, doua echipe aflate la extreme; in timp ce britanicii castigasera grupa detasat, coreeni au fost nevoiti sa dispute un meci de baraj cu nemtii de la mousesports pentru a accede in runda finala. In meciul direct nu s-a vazut aceasta diferenta, coreeni reusind sa castige cu 3-2 dupa ce condusesera cu 2-0, trimitandu-si colegii de clan in runda echipelor invinse.
Cea de-a doua intalnire se anunta a fi una disputata. Se intalneau campionii Asiei la WoW, coreenii de la HON si francezii de la aAa, castigatorii detasati ai grupei B. Meciul a revenit francezilor cu scorul neverosimil de 3-1 trimitandu-i pe cei de la HON alaturi de SK Gaming Marea Britanie in runda invinsilor.

Pana la marea finala mai erau de jucat doua meciuri din care francezii de la aAa aveau sa iasa cei mai sifonati fiind prinsi la mijloc de echipele coreene SK Gaming si HON. Mai intai vor fi invinsi de SK Gaming cu un neverosimil 3-0, iar apoi de HON, in finala invinselor cu 3-1. Ceea ce a urmat a fost un film coreean 100%: SK Gaming vs HON incheiat cu victoria celor de la HON. O revenire spectaculoasa pentru ei si o dovada a suprematiei lor: campioni ai Asiei si campioni mondiali la World of Warcraft.

HON a intrat in posesia unui cec de 30.000 USD, SK Gaming a primit 15.000, iar francezii de la aAa nawaK 9.000 USD.

Sursa: ExtremeMasters

Lasă un răspuns

Trebuie să te loghezi ca să postezi un răspuns!