Anuntul pentru EMS sezonul VIII

Vom prezenta cu mandrie pentru toata lumea al optulea sezon ESL Major Series. Cele mai bune ligi, mai mult de o mie de jucatori concurenti si mult mai multi care vor incerca sa se califice pentru a castiga premiul in bani de 16.000E pus la bataie pentru cei mai buni. Fiti atenti la ESL Major Series Sezonul VIII!
http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/ems_small.gif ESL Major Series este cel mai inalt nivel de competiţie europeana in ESL pentru jocuri si discipline care nu sunt incluse in http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/masters_small.gif Intel Extreme Masters. In ultimele sapte sezoane si patru ani, mai mult de € 100,000, premii in bani au fost castigati de sute de gameri.


In timp ce Season VII este in stadiul final, suntem pregatiti sa anuntam astazi viitorul sezon, jocurile si distributia premiilor.


http://gfx.esl.eu/media/eu/ems/season8/gfx/newsbanner.jpg
    http://eslstatic.net/skins/default/content/arrow_right_black.gif Discipline


http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/hon_small.gif Heroes of Newerth (5on5): €5,000
http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/css_small.gif Counter-Strike: Source (5on5): €3,000
http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/codbo_small.gif Call of Duty: Black Ops (5on5): €2,500
http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/tmnf_small.gif Trackmania (Team mode): €2000
http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/quakelive_small.gif Quake Live (2on2 TDM): €1,000
http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/pes2011_small.gif Pro Evo Soccer (1on1): €750
http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/fifa11_small.gif FIFA (1on1): €750


(Amintiti-va http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/cs_small.gif Counter-Strike 1.6, http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/sc2_small.gif StarCraft II si http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/quakelive_small.gif Quake Live 1on1 sunt in Intel Extreme Masters)


ESL Major Series VIII

Overall Prize Money: [SIZE=5]€16,000
[/SIZE]

Ca intotdeauna premiul in bani pentu ESL Major Series este puternic sponsorizat de http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/esl_small.gif Electronic Sports League!


Modificari!

Ca parte din obiectivul nostru continuu de a impinge eSportul in cele mai populate jocuri, am hotarat sa facem cateva modificari fata de sezonul trecut. Am decis sa schimbam http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/quakelive_small.gif Quake Live de la 4on4 la 2on2 TDM, http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/cod4_small.gif Call of Duty 4 a fost trecut la http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/codbo_small.gif Call of Duty: Black Ops, http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/fifa11_small.gif FIFA a fost transformat inapoi in formatul vechi de 1on1 dupa incheierea modului de 3on3 si http://eslgfx.net/gfx/nodelogo/tmnf_small.gif Trackmania Nations Forever are o revizie, care trece de la 1on1 la Team Mode. Mai multe informatii despre fiecare joc vor fi anuntate de catre echipele de admini a fiecarei tari in zilele urmatoare.

Mai vine!


Asa cum poate ati observat premiul total nu se imparte la toate jocurile. Saptamana viitoare vom avea un anunt special, dar nu putem da prea multe detalii pentru moment. Stati aproape!

Alte jocuri?

Mai multe jocuri din sezonul precedent nu s-au intors in sezonul al optulea, ca urmare a activitatii lor in ESL din sezonul trecut. Daca nu vedeti jocul vostru preferat in lista, faceti tot ce puteti pentru a creste activitatea in cadrul ESL si ar putea fi inclus in sezonul urmator.

Selectarea jocurilor

Avem trei tipuri de jocuri in EMS. In primul rand există jocuri cu calificari nationale, in al doilea rand cu jocuri de calificare internationale si nu in ultimul rand avem sprijinul publisherului de jocuri. Selectia jocurilor se bazeaza pe activitate, performanta, statistici de joc in ESL si alti factori diversi.

Mai multe detalii?


Detalii cu privire la modul de calificare pentru Sezonul VIII la toate jocurile vor veni in viitorul nu prea indepartat. Banii pentru fiecare meci vor fi dezvaluiti in acelasi timp cand vom anunta clasamentul national pentru fiecare joc, la sfarsitul saptamanii viitoare!

Lasă un răspuns

Trebuie să te loghezi ca să postezi un răspuns!