Inter Friday Night Game la Bucuresti

Poate multi dintre voi au auzit de acest eveniment care se desfasoara sub edgida Intel. Intel Friday Night Game, este un eveniment offline din cadrul ESL, unde sunt adunati cei mai tari jucatori si cele mai bune echipe.
Toate derbyurile din cursul unui sezon ESL la cele trei competitii pentru care exista deocamdata ligi FIFA, DotA si CounterStrike se desfasoara in cadrul unui eveniment offline, care pentru prima oara anul acesta va fi prezent si la noi in tara.
In doua orase mari ale tarii, Bucuresti si Constanta, cei mai buni gameri din Romania se intalnesc sa-si dispute suprematia in ESL Pro Series. Prima editie va avea loc la Bucuresti pe data de 10 octombrie si va fi tinut in sala de cinema numarul 1 ce apartine Hollywood Multiplex din Mall-ul de la Vitan. Evenimentul isi va deschide portile incepand cu orele 18:00, urmand a se termina in jurul orei 23:30. Pretul de intrare este de 7,9 RON, acesta putand fi achizitionat de la orice casa de bilete.

In cadrul primului Intel Friday Night Game vor participa urmatorii jucatori si urmatoarele echipe:

FIFA: BeBe vs. macs
DotA: NextPlease! vs. asdf
Counter Strike: HellGaming vs. The Elder Gods

Acesta va da startul unui intreg lant sezonier de evenimente, pentru acest sfarsit de an programandu-se doar doua Intel Friday Night Games, primul la Bucuresti iar ce de-al doilea la Constanta.

Sursa: ESL

2 Răspunsuri la “Inter Friday Night Game la Bucuresti”

  1. KayLoNsays:

    Poate cu ajutorul acestui eveniment se vor recunoaste mai bine calitatile romanilor in lumea gaming'ului.

  2. ASROMAsays:

    Va asteptam pe toti cei din Bucuresti la eveniment! Vineri seara, incepand cu ora 18.00, in sala de cinema numarul 1 de la Mall Vitan!

Lasă un răspuns

Trebuie să te loghezi ca să postezi un răspuns!