Romania domina Liga Balcanica

Prima etapa a turneului de FIFA09 a ESL Balkan League, a adus patru victorii pentru reprezentantii nostrii.

Marian 'NiGhT' Avram, Gliga 'dax' Dragos, Marius Victor 'BeBe' Craciun si Alin-Iulian 'Fr3aK' Chircule au reusit sa castige toti primele lor meciuri. Considerati din start pretendenti la titlul de campioni balcanici, jucatorii nostrii au reusit sa confirme asteptarile.

La sectiunea de DotA Allstars I Got Game, neXtplease! si The Elder Gods au reusit sa obtina victoria in prima runda din sezonul inaugral al Balkan League, in timp ce echipa Stalkers a fost invinsa. Echipele de Counter Strike I Got Game, maniaX si neXtplease! au reusit fiecare sa obtina victorii in primele meciuri. IGG a castigat primul meci impotriva croatilor de la team skozi cu scorul general de 32:04, dupa doua victorii identice pe hartile de_dust2 si de_inferno. neXtPlease Gaming au inregistrat o noua victorie in duelul Romania vs. Croatia, trecand de Team resurgam cu scorul de 32:10. Noua echipa a celor de la maniaX.eSports, ocupanti ai locului trei in Romania, a trecut de echipa croata noXia dupa ce i-au invins pe de_dust2 cu scorul de 16:05 si pe de_nuke cu scorul de 16:09.

Singura echipa feminina de Counter Strike 1.6 a Romaniei prezenta in acest turneu, maniaX.Girls a inregistrat pana in prezent o victorie impotriva echipei Guardians din Grecia, si o infrangere in meciul cu iNNERFiRE Ladies din Bulgaria. Urmatoarele etape al competitiei vor avea loc in aceasta saptamana in zilele de 30-31 Octombrie.

5 Răspunsuri la “Romania domina Liga Balcanica”

 1. KayLoNsays:

  Data viitoare sa treci si tu sursa. Eceasta este o stire facuta de ASROMA.

  Sursa : ProSport.ro

 2. KrieppeNsays:

  Nu am luat de acolo dar in fine, w/e.

  • KayLoNsays:

   Nu pot sa cred :) dar in fine nu mai conteaza... este acelasi text din stirea de pe prosport scrisa de asroma? Apropo trebuie sa treci sursa la fiecare stire ... indiferent daca e tradusa sau doar copy/paste.

Lasă un răspuns

Trebuie să te loghezi ca să postezi un răspuns!