TeG castiga WCG Romania 09

http://airwalk-media.com/countries/ro.gif The Elder Gods castiga Romania World Cyber Games 2009 Qualifier dupa finala din aceasta seara impotriva echipei neXtPlease.

Dupa un parcurs impecabil pe toata durata qualifier-ului, unde echipa a reusit sa castige absolut toate meciurile pe care le-a disputat, http://airwalk-media.com/countries/ro.gif TeG.Razer va reprezenta si anul acesta Romania la World Cyber Games 2009, eveniment ce va avea loc in in perioada 11-15 Noiembrie in http://airwalk-media.com/countries/cn.gif Chengdu, China.

Ajunsi in finala Winners Bracket, TeG a intalnit formatia constanteana http://airwalk-media.com/countries/ro.gif neXtPlease, pe harta de_inferno. Dupa o prima parte destul de echilibrata, terminata cu scorul de 9:6 in favoarea celor de la TeG, acestia reusesc sa castige partea secunda cu un scor mult mai clar, 7:1. Astfel, scorul final al semifinalei a fost 16:7, iar TeG se califica direct in finala competitiei.


http://airwalk-media.com/countries/ro.gif neXtPlease a avut totusi inca o sansa impotriva formatiei bucurestene, iar acestia nu au ratat-o. Ajunsi in finala Losers bracket, http://airwalk-media.com/countries/ro.gif neXt a castigat cu 16:10 in fata celor de la http://airwalk-media.com/countries/ro.gif unreality.G1 si au avansat si ei in finala competitiei.

Harta jucata in finala a fost de_tuscan. TeG incepe meciul in aceeasi maniera ca si in semifinala, castigand cu acelasi scor, 9:6. A doua parte a fost mai echilibrata, insa TeG a reusit sa apere rezultatul si sa-si asigure cele 7 runde necesare pentru a castiga. Scorul final al partii secunde a fost egal, 7:7, iar TeG castiga WCG Romania 2009 dupa victoria cu 16:13 impotriva constantenilor.

http://airwalk-media.com/countries/ro.gif The Elder Gods [ 16 : 13 ] neXtPlease! Gaming http://airwalk-media.com/countries/ro.gif
- TeG: PeRRy, Darky, k1d0r, MaRiuS, TaofiK
- neXt!: DecE, SeDaN, Bandi, SZR, ENER

2 Răspunsuri la “TeG castiga WCG Romania 09”

 1. EMREsays:

  bv lor..merita sa joace mai departe..cei din china sunt slabi din cate stiu eu..am vaz pe sk-gaming niste clipuri cu membrii lor..si cred ca va fi usor pt teg..

 2. Bo1kAsays:

  Bravo lor :)
  The elder godz, este o echipa destul de buna .. Dar si neXt, este o echipa buna .. am2 sunt echipe bune .. ce sa zic eu le urez multa bafta la am2 .. echipele :) ..mai ales lu Marius, pe care l-am vazut caum joaca pe public :) .. w0w .. pe restu nu i`am vazut cum joaca doar , pe marius, :)
  Va doresc sarbatorii , Fericite .

  -- Cu Stima, Bo1kA

Lasă un răspuns

Trebuie să te loghezi ca să postezi un răspuns!